Välja golv

Kommer du att renovera eller bygga ett nytt hem och vill ha ett nytt golv? I alla fall har din interiör förvandlats till en stor röra. Dags att köpa allt nytt. Möbler, belysning, fönsterdekoration och naturligtvis ett nytt golv. Kommer du att ändra kurs eller kommer du fortsätta att lita på det du redan hade? Väljer du nya färger och en annan livsstil?

För varje rum

När det gäller golv finns det många valmöjligheter från industriell till barock och klassisk. Färg är naturligtvis en personlig sak, men numera finns det mycket att välja mellan. Vågar du lägga den på ett svart högglanslaminatgolv i ditt vardagsrum eller en röd matta i ditt badrum? Nuförtiden är ingenting för galet och allt är och är tillgängligt, oavsett om du beställer eller inte. Så för ditt sovrum , kök eller badrum finns det en lösning för varje rum.

Hållbart vackert och praktiskt

Om du går för praktiskt och underhållsvänligt, kommer du snart att hamna med laminat eller ett tegelgolv. Många tycker att den har ett något coolt utseende och byter sedan till detta. Men som på alla golv har detta också nackdelar. Mattan behåller smuts, så du måste arbeta minst en gång om året med en speciell mattrensare. En fördel för de kreativa människorna är att du kan blanda mattor i olika färger.

Tuff betong eller gjutgolv

Om du verkligen går för modern industri kommer du att hamna med ett gjutgolv eller ett gjutet och polerat betonggolv. Båda mycket praktiska i underhåll men mycket kalla och kalla utseende. Golvvärme är inte en onödig lyx med dessa golv, utan snarare en nödvändighet. Ett gjutgolv är ofta ännu tunnare än keramiska plattor och leder därför värmen ännu bättre. Men golvvärme under ett betonggolv är en större utmaning, betongarbeten och sprickbildning kan uppstå.

Naturligt parkettgolv

För den verkliga naturälskaren finns det naturligtvis inget som ett riktigt träparkettgolv. Ren lyx för alla interiörer. Med ett varmt utseende och i dagsläget miljövänlig ek, får golvet snabbt popularitet. Parkettgolv av ek är fortfarande inte det billigaste men det bästa i kvalitet. Ekvirke är en naturlig produkt och kommer därför att börja arbeta, vilket ger golvet ännu mer karaktär och inget golv är detsamma.

Experimentera

Varje våning är ett individuellt val anpassat till din livsstil och interiör. Det finns mycket att välja på men våga experimentera. Vi hjälper dig mer än gärna att installera ditt nya golv, våra golvläggare i Malmö har mycket erfarenhet av att lägga alla möjliga olika sorters golv.